Общество

Мешканці Корабельного району допомагають сім'ям, що прибули до нас з території бойових дій на сході країни

Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради звертався до всіх миколаївців щодо надання гуманітарної і фінансової допомоги сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах у зв’язку з бойовими діями на території Донецької і Луганської областей.

Мешканці Корабельного району не зостались байдужими до прибулих сімей, допомагають всім, чим можуть, — пише нам заступник директора міського територіального центру
Г.М. Громов.

Станом на 11.08.2014 року до відділення міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в Корабельному районі надійшла благодійна допомога одягом в кількості 533 одиниць.

«Висловлюємо всім громадянам, які надають для таких сімей допомогу слова великої вдячності. Миру і злагоди всім, здоров’я, чистого безхмарного неба, хай Бог дарує Вам сили, а Доля наділяє Вас всіма благами.

Пам’ятайте! Коли до Українців приходила біда та скрута, то вони завжди були єдині та допомагали один одному», — звертається до місцевих мешканців Г.М. Громов.

Всі небайдужі можуть долучитися до доброї справи:

Відділення міського територіального центру Корабельного району — вул.Металургів, 8, тел.: 25-20-34 (відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button