Общество

Пересувний блок-пост створили в Миколаєві і подарували його прикордонникам

24 червня Азово-Чорноморському Регіональному управлінню Державної прикордоної служби України  передали пресувний блок-пост. 

Більше двох місяців трудовий колектив ДП «Миколаївський бронетанковий завод» працював над реалізацією свого першого дослідного проекту. Маневровий  блок-пост був розроблений на базі БРДМ.

За словами голови Миколаївської облдержадміністрації Миколи Романчука, реалізувати пілотний проект вдалося завдяки матеріальній допомозі миколаївських аграріїв та ініціативі керівництва заводу.

240602

– Дякую вам за те, що ви допомогли у реалізації та створені такої машини. Ми разом маємо допомогти нашій армії, одягти та взути військових, забезпечить їх всім необхідним обладнанням для їх безпеки. Наші солдати власними життям захищають нашу державу, – зазначив Микола Романчук.

Голова Миколаївської облдержадміністрації розповів, що вже направлено відповідні листи до Міністерства оборони України з пропозицією підтримати випуск модернізованої техніки. Крім того, Микола Павлович повідомив, що розроблено пропозиції щодо випуску на базі БРДМів машин військової швидкої медичної допомоги.

240603

В.о. директора ДП «Миколаївський бронетанковий завод» Олександ Швец розповів, що підприємство переживає не найкращі часи. Але увесь трудовий колектив працював заради укріплення обороноздатності військових. Перший варіант пересувного блок-посту передадуть миколаївським прикордонникам.

– Хай наша техніка служитиме вам справно та допомагатиме, – побажав прикордонникам Олександр Михайлович.

Аграрії-хлібороби розповіли, що вони долучилися до реалізації проекту заради спокою та миру в державі — повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Миколаївської ОДА.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button