Общество

Напередодні Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні, у Корабельному р-ні пройшла громадянська панахида

Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців. У цей день розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу — Велика Вітчизняна, яка забрала життя кожного п’ятого співвітчизника.

20 червня 2014 року, напередодні Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, в Корабельному районі м. Миколаєва відбулось покладання квітів до пам’ятника Воїну-визволителю та громадянська панахида — повідомляє офіційний сайт Корабельної райдержадміністрації.

vozlozh3 vozlozh4

У заході взяли участь керівники Корабельного та Жовтневого районів, ветерани Великої Вітчизняної війни, представники районних установ, організацій, громадськість району.

Ніхто не має права забути, що трагедія 1941-го поклала початок переможному Травню 1945-го.

Тож низький уклін захисникам рідної землі. Виявивши нечуваний героїзм та єднання у жорстоких боях, у гіркоті нищівних поразок і славі звитяг, українці здобули мир та омріяну єдність у межах однієї держави, яка ще мала пройти свій тернистий шлях до незалежності.

Наш святий обов’язок — оберігати спокій і злагоду у суспільстві задля майбутнього українського народу, задля світлої пам’яті тих, хто ціною свого життя йшов до великої перемоги.

Слава їм, вічна і світла пам’ять!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button