Общество

Увага! У Миколаєві замість цементу ви можете купити... пил. Як відрізнити підробку (ВІДЕО)

Співробітниками Управління по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Миколаївській області викрито незаконну діяльність групи осіб, які організували незаконне виробництво, фасування та реалізацію цементу компанії «Дікергоф».

Так, правоохоронцями було встановлено коло мешканців м. Миколаєва, які за допомогою міжобласних зв’язків налагодили незаконний виробничий процес виготовлення цементу під виглядом відомої торгової марки «Дікергоф» в м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. Псевдоякісний цемент за допомогою вантажних автомобілів транспортували до м. Миколаєва та інші регіони, де через торгівельну мережу здійснювали його роздрібну та оптову реалізацію в особливо великих розмірах.

Під час проведення санкціонованих обшуків за чотирма адресами в  Миколаєві та Кривому Розі, було вилучено понад 30 тонн фальсифікованого цементу, грошові кошти, отримані внаслідок незаконної діяльності на загальну суму 26 тис. грн. та спеціальне обладнання, призначене для виробництва та фасування зазначеної продукції, а також підроблені пакувальні матеріали з логотипом компанії «Дікергоф».

За фактом незаконного використання товарного знака розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.229 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з конфіскацією майна. Триває досудове слідство.

https://www.youtube.com/watch?v=DopE8mY5aZk

«Буває, що в цементі немає зовсім цементу — буває, що в мішку просто продається пил, і це факт», — розповів представник компанії «Дікергоф», пояснивши, як відрізнити фальшиві мішки з цементом від фірмових.

УДСБЕЗ УМВС України

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button