Общество

У Корабельному районі у школяра вкрали мопед

У Корабельному районі 17-річний хлопець заволодів транспортним засобом свого ровесника. Наряд БПС ММУ УМВС оперативно затримав зловмисника та повернув мопед власникові.

16- річний мешканець району повідомив до міліції про викрадення свого мопеду «Вальтер Альфа». Наряду міліції, що прибув на місце події, хлопець розповів, що разом з товаришем приїхав на мопеді до школи, адже того дня повинен був складати іспит. Дев’ятикласники припаркували транспортний засіб біля школи та пішли. Через деякий час хлопці вийшли на вулицю та побачили, що мопед зник.

Співробітники патрульної служби на службовому автомобілі почали відпрацьовувати вулиці району та помітили, як з двору одного з будинків виїжджає мопед, схожий на розшукуваний. Молодик, який сидів за кермом, побачивши правоохоронців, намагався втекти. Та раптом його мопед заглухнув й водієві нічого не залишалося, як «здатися» міліціонерам. Останні доставили юнака до райвідділу міліції та з’ясували, що він дійсно заволодів чужим транспортним засобом.

Мопед було повернуто власникові, а відносно 17-річного викрадача розпочато кримінальне провадження за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button