Общество

У Корабельному посягають на честь і гідність місцевих мешканців, зокрема - родини військовослужбовця

15 червня 2014 року рано вранці на поштовій скриньці та дверях квартири родини військовослужбовця (передислокованого до
м. Миколаєва), що проживає в одному з будинків Корабельного району, невідомою особою або групою осіб було зроблено напис, що морально ображає особистість: «Фашисти», а також намальовано знаки фашистської свастики.

Це спочатку побачили сусіди, які зателефонували до Корабельного районного відділу міліції з метою виклику оперативної групи задля складання протоколу на місці. Але станом на сьогодні (18 червня!) міліція так і не відреагувала на виклик і не прибула на місце події.

DSCN1012

Зазначаємо, що подібні написи у під’їзді цього будинку по відношенні до окремих жителів з’являються вже втретє. Після другого випадку було викликано наряд міліції, складено протокол, через день опитано кілька жителів за місцем проживання і на цьому розслідування завершилося.

Зараз же ніякої реакції міліції немає взагалі. Напрошується запитання: «Невже слуги закону і порядку діють лише в особливих випадках?» Невже захист честі і гідності людини не входить в обов’язки тих, хто утримується на податки працездатних громадян України?

Небайдужа мешканка Корабельного району

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button