Общество

Випускники школи №44 отримали останній урок і вирушили у доросле життя

30 травня в Миколаївській ЗОШ №44 відбулася святкова лінійка, присвячена закінченню 2013-2014 навчального року.

На урочистій лінійці були присутні учні, батьки та гості (Смоквіна М.М., начальник управління по роботі з молоддю департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації; Грипас О.В., депутат Миколаївської міської ради; Удовиченко О.О., директор НМЦ; Сімченко В.В., директор ТОВ «Николаевский тепловозоремонтный завод», Чвіль З.О., директор Будинку культури мікрорайону Кульбакине; представники аграрного університету).

DSC 1035

На початку лінійки виступали гості та вручали грамоти учням за досягнення в олімпіадах, конкурсах, спортивних змаганнях.

Не обійшлося без подарунків: від Миколи Миколайовича Смоквіни відмінники навчання отримали сертифікати на оздоровлення в літніх таборах; Олег Володимирович Грипас подарував школі макет «Малогабаритного автомату ММГ АКМ»; ТОВ «Николаевский тепловозоремонтный завод» – м’ячі, баскетбольні сітки та відеокамеру. Ми вдячні нашим гостям за подарунки!

Учні початкових класів привітали випускників віршами та піснями.

DSC 1051

Випускники 2014 року виступили зі словами подяки вчителям та батькам. Свій виступ завершили шкільним вальсом та випустили в небо голубів.

DSC 1058

DSC 1062

Батьки висловили слова вдячності школі і благословили своїх дітей у доросле життя. Після цього вони відправилися на свій останній урок.

DSC 0001

А вже наступного дня, 31 травня, в Будинку культури мікрорайону Кульбакине відбулися урочисті збори, присвячені випуску учнів 11-го класу Миколаївської ЗОШ №44.

2014-05-31 20-26-42

Свято почалося з вокального виступу ансамблю «Бельканто».

Потім ведучі представили кожного випускника.

Урочиста частина розпочалася з виступу в.о. директора Кірякової О.М. і вручення атестатів.

На святковому концерті виступили з напутнім словом перші вчителі Трешнюк М.П., Сергєєва Л.М. та класний керівник 11-го класу Бачкала О.В., а також побажали успіхів у майбутньому вчителі-предметники.

Музичною композицією привітали випускників їх батьки.

2014-05-31 23-13-54

Після закінчення урочистої частини діти разом з батьками запустили в небо ліхтарики.

Свято пройшло в атмосфері тепла та доброзичливості.

Пед.колектив ЗОШ №44

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button