Общество

У дитячому центрі Корабельного району пройшла інтелектуальна гра «У вінок шани Кобзареві»

Ще один крок до розуміння величі генія українського народу Тараса Григоровича Шевченка зробили діти, котрі відпочивають у таборі «Зоряний шанс» Дитячого Центру позашкіотної роботи Корабельного району. 3-го червня вони взяли участь у інтелектуальній грі «У вінок шани Кобзареві».

Потрібно віддати належне організаторам (працівникам Дитячого Центру), які знайшли баланс між усіма частинами дійства та дали можливість конкурсантам згадати біографію митця, його поетичну та художню творчість.

3DYoeD -6eY

VPxYfB2tsKk

Діти змагалися у читанні на пам’ять віршів генія, складанні пазлів репродукцій його картин, відгадували назви поезій за рядками, відповідали на запитання «Що більше всього запам’яталось під час перегляду одного з мультиплікаційних фільмів тітоньки Сови?». Все це й дало можливість дізнатися нові факти та відновити уже відомі з життя визначної людини.

0GxXeiZNDEg

Справжньою окрасою програми стали пісні «Зацвітала в долині червона калина» та «Тече вода з-під явора» на слова Т.Г Шевченка у виконанні ансамблю «Відлуння». А коли зал підхопив другу пісню, то стало ясно, що байдужих у залі немає. І діти трьох загонів табору таки зродили якісний крок у наближені до генія.

ldw-je30ZLo

Катя Осадчук, вихованка гуртка «Ти – журналіст»
ДЦ Корабельного району 
(фото автора)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button