Общество

В Миколаєві "Військо себе показало": концерт, демонстрація морпіхів і військова каша прийшлися городянам до душі

13 квітня в Миколаєві пройшов концерт-демонстрація «Військо себе покаже». І хоча погода не радувала, на площі Суднобудівників зібралося багато миколаївців та гостей міста, ветеранів та дітлахів, представників влади та бізнесу. Всі вони, з українськими прапорами, позитивним настроєм та благими намірами прийшли на акцію в підтримку Українського війська — повідомляє Миколаївська облдержадміністрація.

Артисти Заслуженого академічного ансамблю пісні та танцю Міністерства оборони України заворожили глядачів своїми виступами на дві години. Яскраві та емоційні постановки, щирі народні українські пісні, запальні танці миколаївці зустрічали бурхливими оплесками. Проводжали колектив гучним «Дякуємо».  

02

03

04

07

Не менш яскравими були виступи морських піхотинців. Силові прийоми, розбиття черепиці та демонстрація військових навичок вражали своєю динамічністю.

08

Державним Гімном та урочистим проходженням представників Військово-морських сил Збройних сил України завершили концерт.

Після видовищних виступів всіх пригощали справжньою солдатською кашею.

В ході акції миколаївці активно поповнювали грошима скриньку, яка була встановлена біля сцени. Всі зібрані кошти підуть на матеріально-технічну підтримку військових.

06

09

10

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button