Общество

Ножові поранення, колоті рани, погрози... Бійки в Корабельному районі не вщухають

7 квітня до міліції Корабельного району від невідомого надійшло повідомлення, що о 01:30 біля будинку 319 по пр. Жовтневому відбувається бійка…

Зазначимо, що це далеко не єдина бійка в нашому районі за останній час.

Так, до приймального відділення ЖЦРБ від будинку 223 по вул. Попеля було доставлено місцевого мешканця, непрацюючого С. 1980 р.н. (у сильному алкогольному сп’янінні), з тілесними ушкодженнями у вигляді колотої рани нижньої третини стегна.

До приймального відділення міської лікарні №3 (судинного відділення) того ж
7 квітня з тілесними ушкодженнями у вигляді ножового поранення бокової поверхні лівого бедра було доставлено місцевого мешканця (непрацюючого Ж. 1983 р.н.). Ж. розповів, що о 01:00 отримав ушкодження від наглядно знайомого під час конфлікту біля магазину «24 часа» по вул. Знаменській, 15 (мкрн. Кульбакіне).

А до приймального відділення ЛШМД з тілесним ушкодженнями (у виді ушибів м’яких тканин тем’яної області) звернулась місцева мешканка, непрацююча К. 1964 р.н. За словами жінки, ушкодження вона отримала від наглядно знайомого 8 квітня (о 22:30)
у будинку по вул. Вільній;

Із заявою до Корабельного райвідділу міліції звернулася місцева мешканка, непрацююча Ч. 1969 р.н., що її малолітньому синові 9 квітня, о 20:00, біля будинку 168 по вул. Янтарній невідомі спричинили тілесні ушкодження у вигляді синців на тілі.

Місцева мешканка, пенсіонерка Т. 1951 р.н., повідомила до міліції про те, що 10 квітня її син спричинив їй тілесні ушкодження у будинку по вул. Прибугскій;

Також із заявою звернувся місцевий мешканець, непрацюючий К. 1977 р.н., що за адресою по вул. Глінки йому спричинили тілесні ушкодження у вигляді ухибленої рани лобної частини голови.

Минулими вихідними також не обійшлося без бійок.

Так, місцевий мешканець, непрацюючий К. 1979 р.н., спричинив тілесні ушкодження у вигляді гематоми лівого ока та садна за правим вухом місцевому мешканцю, непрацюючому А. 1974 р.н. (інцидент стався за адресою по пр. Жовтневому, 338);

А інший місцевий мешканець, непрацюючий А. 1988 р.н., звернувся до міліції з заявою про те, що за адресою по вул. Железнякова, 19/1 його брат (1991 р.н.) спричинив йому тілесні ушкодження у вигляді синців.

Дані за всіма цими випадками, що стосуються ст. 125 КК України («умисне
легке тілесне ушкодження»
), внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, як повідомили у Корабельному РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button