Общество

"Антощенко йде в мери, сподіваючись сховатися від розслідування", - народний депутат з Миколаєва

Існує загроза нашій державі не тільки зовнішня, а й внутрішня – це суцільна корупція старого чиновницького апарату, — впевнений народний депутат України від партії ВО «Батьківщина» Ігор Бриченко.

«Всі національні багатства опинилися в руках олігархів, які продовжують обкрадати народ й досі… Справжні корупціонери залишилися майже на всіх рівнях від регіонального, до селищного», — стверджує нардеп з Миколаєва.

Ігор Бриченко повідомив:

«Я як народний депутат України розслідував по зверненням громадян діяльність голови «Миколаївобленерго» Ю.М. Антощенко (на фото). За вказівками Антощенка мають місце події, які просто обурюють ряд підприємців та й мене самого, а саме: підробка документів, зловживання службовим становищем, вимагання хабарів.

Одним із таких випадків, наприклад, стали події в Новоодеському районі, коли група підприємців звернулися до мене з проханням захистити їх від заступника з енергонагляду Новоодеської філії «Миколаївобленерго» М.М.Деркача, який, зловживаючи службовим становищем, підроблює перевірочні документи так, щоб на основі них пред’являти пагубні штрафи підприємцям, хоча одразу пропонує суму в два рази меншу, але платити потрібно йому в гаманець! Є достовірні данні, що шляхом службового злочину, підлогу та шахрайства у різних випадках було виписано штрафи у декілька тисяч гривень, а потім, запропоновано, за меншу суму «вирішити» це питання. Це вже не просто хабарництво – це примушування до хабарництва.

Не викликає сумнівів, що ця політика здійснюється за безпосереднього контролю
Ю.Антощенком. Тепер ця людина йде у міські голови Миколаєва, сподіваючись сховатися від розслідування та отримати ще більші можливості для корупції.

Відтепер всім інспекторам філій «Миколаївобленерго» вміняють в обов’язок не тільки агітувати за нього, а й збільшувати побори шляхом «липових» штрафів та через корупційні схеми. Фінансування передвиборної компанії Антощенка відбувається за рахунок підприємств.

Але така політика не пройде. Дані події вже зафіксовані Генеральною прокуратурою та з ним будуть розбиратися відповідні органи».

Крім того, Бриченко зазначив, що прикладів такої корупції в нашому суспільстві достатньо: від Обленерго до ДАЇ, від дитячих садків до вищів, від податкової до митниці і так далі. І тому нардеп звертається до жителів Миколаївщини:

«Нам треба задуматися над тим, що жити так далі більше не можна. Головне, задуматися над тим, що зміни цілком залежать від нас. Від нашої громадянської позиції. Мі вже не можемо чекати, доки дійде справа до всіх корупціонерів. Як свідчить досвід, навіть демократичній уряд не в змозі швидко вирішити всі запитання, особливо на місцях.

Ми самі маємо протидіяти корупції. Не брати і не давати хабарі, а також негайно повідомляти про випадки корупції, якщо вам стало про це відомо.

Як народний депутат України, маю можливість перевірити діяльність будь якої державної установи і встановити законність. Тому я вас дуже прошу повідомляти мене особисто та відповідним правоохоронним органам про випадки корупції чи навіть спроби хабарництва…

Мій номер контактного телефону: (044)-255-38-70, мобільного: 050 -219-75-94.

Народний депутат України від партії ВО «Батьківщина»
Ігор Бриченко«.

Напомним, мы писали:

Как парень с пивзавода стал барином-миллионером «Юрой-электриком»;

«Все знают, но молчат, боясь Антощенко». О безбожном воровстве, возглавляемом «великим комбинатором»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button