Общество

Чудові перевтілення школярів на сімейних святах у Корабельному (ВІДЕО)

У Корабельному районі Миколаєва, у відділі сімейного читання бібліотеки для дітей №8 пройшли родинні свята під назвою «Весна і родина».

IMG 2739

Разом із своїми родинами святкували учні МЗОШ №1 ім. Олега Ольжича: 3-А класу (вчитель — Радул О.В.), 4-Б класу (вчитель — Штепа С.Л.), 1-В класу (вчитель — Шарабрина О.О.) та інші.

IMG 2700

IMG 2582

Святкова програма, підготовлена бібліотекарями Полковниченко Л.Г і Глубоченко Н.О., включала урочисту частину та багато цікавих конкурсів, вікторин та ігор.

IMG 2780 IMG 2706

Неначе маленькі пташенята, діти вітали своїх матусь та бабусь, даруючи їм свої посмішки, тепло своїх сердець та подарунки, зроблені своїми руками.

IMG 2633

Цікавим, пізнавальним, дуже веселим та оригінальним стало свято для родин та учнів 4-А класу (вчитель — Чернега Н.А.) школи №1.

IMG 2740

Хлопці постали джентльменами, одягнувши циліндри, бабочки та білі шарфи, та душевно вітали слабку стать своїх родин та дівчат класу, які за сценарієм спочатку були «пацанками» — у джинсах, футболках та кепках.

IMG 2738 IMG 2798

«Пацанки», розділившись на три команди, під оплески всіх присутніх брали участь у конкурсах: «Заплети косу», «Намисто Роксолани», «Шахова королева», а також заспівали реп «Ми вже не малята, ми справжні дівчата!», який був для всіх величезною несподіванкою.

Змістовною та цікавою була електронна презентація під назвою «Надійшла весна прекрасна, наче дівчина в вінку», яка стала електронним сценарієм та декорацією свята. І «пацанки» 4-А раптом перетворились на справжніх україночок, одягнувши замість кепок українські віночки та заспівавши:

«Кажуть люди, я сама, наче квіточка,
Той плинуть мої слова, наче річечка,
Той душа моя співає, мов сопілочка,
А я просто українка, україночка!»

IMG 2790 IMG 2770

Ну а джентльмени перетворились на справжніх козаків, уявивши себе на острові «Хортиця», де мешкали українські козаки. Вони допомагали дівчатам у конкурсах «ловити рибу», та «варити уху», а також показували бойове мистецтво – карате, елементи якого започатковано українським гопаком.

«Степ широкий, кінь гарячий,
Шабля, люлька, славний бій.
Ще не вмер наш рід козачий
В Україні золотій!»

По справжньому цікавим та задушевним, сучасним і водночас прославляючим давні традиції українського народу було свято.

Радісно стверджувати те, що діти з величезним задоволенням беруть участь у конкурсах та вікторинах, співають українські пісні, цікавлячись українською культурою.

https://www.youtube.com/watch?v=U0Sdfe6yoTM

Учні 1-4-х класів та їх родини – читачі відділу сімейного читання. Нехай у них завжди буде радісний весняний настрій, нехай їх серця будуть наповнені любов’ю до рідних, нехай у їх думках палає незгасаючий вогник натхнення, а найдорожчі люди завжди будуть поруч.

Бажаєм щастя і тепла,
Весни, усмішок, сонця,
Щоб доля світла увійшла
До кожного віконця!

Лілія Полковниченко, провідний бібліотекар відділу книгообміну
та сімейного читання бібліотеки для дітей №8

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button