Общество

Про незалежну Україну без війни мріють школярі Корабельного району

Кожна людина в юності замислюється про своє майбутнє. Обирає свій шлях, свою професію. Допомагає в цьому профорієнтаційна робота в школі.

У Миколаївській ЗОШ №29 проводять багато цікавих діагностик, які допомагають педагогам і батькам школярів дізнатись, які в учнів є здібності, інтереси, аби докладати всіх зусиль, щоб розвивати таланти дітей.

Та найцікавіше, коли учні самі намагаються передбачити своє майбутнє, розповідають, яка ж вона – їх омріяна майбутня професія.

— Завдання уявити свою професію учні отримали і цього разу. Яке ж здивування у нас викликали ці роботи! — розповідають педагоги школи №29. — Автори творів – ще зовсім діти, які повинні думати про ігри і веселі розваги, та їх думки сьогодні зайняті іншим.

Доля країни – те, чим пронизана кожна робота, те, що турбує кожне молоде сердечко. Їх щирі слова запали в душу кожному з нас. Тож, сподіваємось і Вас вони не залишать байдужими:

«Я хочу, щоб наша країна була незалежна, щоб все заспокоїлося… Щоб в Криму більше не було битви за цей край», — пише 6-класниця, що мріє стати президентом країни та забезпечити всіх роботою та житлом.

1111

«Я бачу своє майбутнє без війни!» — сподівається на краще майбутній чемпіон-футболіст Євген.

2222

Про мир, дружбу між народами та добро мріють й інші діти.

3333 4444

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button