Общество

Тільки все добре в житті щоб велося! Свято для жінок влаштували в школі №49

Земля зітхає ледве чутно
І прокидається від сну…
І березень дарує чудо,
Розпочинаючи весну.
Це чудо — в усмішках чарівних,
У морі квітів навкруги…

За вікном — весна. Пора, що приносить відчуття свіжості, аромат талого снігу, тепло сонця…

Усе найдорожче, що є в нашому житті, — щастя, радість, кохання — пов’язане з Жінкою! У кожного із нас є «золоті» мами, турботливі бабусі, любі сестри. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять; без очей рідної людини, які розуміють все, чим ти живеш; без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє…

Перші весняні дні принесли до Миколаївської школи №49 свято найпрекраснішої половини людства — свято 8 Березня, свято жінок, берегинь життя людського. На їх честь 7 березня школярі під керівництвом Дікаревої С.С. влаштували справжнє свято.

3

На сцені лунали найщиріші вітання для мам, бабусь, сестричок, учителів, яким від усієї душі бажали любові, добра, успіхів. Теплі посмішки осяювали всю залу.

«Вітаю вас, любі жінки, з Міжнародним жіночим днем», — звернулась Славинська Л.М., директор школи, до присутніх. — «Бажаю Вам міцного здоров’я, справжнього жіночого щастя, радості у кожній миті вашого життя і всього найкращого!

Нехай кожна із Вас відчує поруч дружнє плече, надійність і опору, бажання жити і радіти тим моментам життя, які нас оточують.

4

Так, не завжди нам буває легко крокувати по життю, не завжди нам на шляху світить сонце і майорить безхмарне небо. Проте, саме у такій дружній атмосфері ми можемо відчути, наскільки нам важливо бути разом, допомагати та підтримувати
одне одного!»

2

У це прекрасне свято гостей порадував своїм виступом «Хор імені Оксани Павлівни».
Цікаво пройшов конкурс «Умільці-синочки», де хлопчики показали свої уміння і кмітливість у різних конкурсах.

5

Концерт був прикрашений українськими гуморесками, жартами.

6

Неймовірно ніжно і красиво привітали присутніх зі святом весни учні 11-го класу Кошмак Ганна та Скрипченко Олег. Їх танок символізував любов, красу, вірність, життя у всій його неповторності. І, напевно, не було в залі жінки, яка б не відчула це неймовірне тепло, яке зігріває душу, яке по-доброму тривожить серце, яке, дійсно, вказує на те, наскільки велике неоціненне значення має слово «Жінка».

7

На щиру розмову зібрались ми з вами. Розмову в цей день присвячуємо мамам, бабусям, сестричкам, дівчатам – Усіх вас вітаємо ми з жіночим святом!

Бажаємо удачі, добра і тепла, незгоди людські хай не чинять вам зла, і тільки все добре в житті щоб велося, хай збудеться все, що іще не збулося.

Ми сподіваємось, що ця зустріч залишила в серцях всіх присутніх радість.

За матеріалами Ольги Безполетової (МЗОШ №49)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button