Общество

Дмитро Кремінь поділився переживаннями за долю України з учнями гімназії №3

З нагоди проведення заходів до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка та Міжнародного дня рідної мови, у Миколаївській гімназії №3 проведено творчу зустріч з миколаївським поетом, лауреатом Державної премії імені Тараса Шевченка за 1999 рік Дмитром Дмитровичем Кременем.

19

Урок літератури рідного краю провела вчитель української мови і літератури Висоцька Ірина Анатоліївна разом з класним керівником 6-Б класу Склярук Оксаною Володимирівною. Звісно, було багато бажаючих поспілкуватися з Дмитром Дмитровичем, взяти в нього автограф.

10 23

24 26 22

Цікавими думками, спогадами, особистою громадянською позицією, переживаннями за долю України, її майбутнє поділився поет. Справді, твори Великого Кобзаря напрочуд провісницькі, актуальні, величаві й трагічні водночас. Дмитро Дмитрович читав поезії Шевченка, власні вірші, розповів про родину, плани на майбутнє, щиро опікувався дитячим світобаченням, а також відзначив учительську працю, бажання педагогів вкладати душу на кожному уроці, щоб діти були духовно багатими, добрими.

3

Завершилась творча зустріч побажаннями поету доброго здоров’я, сімейного щастя та благополуччя, творчого натхнення ще на довгі роки.

v
Вчителі кафедри словесності з відомим поетом

Щиру подяку кафедра словесності висловлює батьківському комітету 6- Б класу за організацію приїзду поета та особисто Антощук Тетяні Володимирівні та Родіні Лілії Віталіївні.

Кафедра стовесності
гімназії №3

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button