Общество

Заклик козаків до громадян

До редакції «Корабелов.info» надійшов лист від козаків Миколаївщини, зокрема — Корабельного району, в якому вони звертаються до всіх громадян:

«Зараз, у цей час, потрібно вирішити для себе, яке місце ми, громадяни цієї держави, жителі нашого міста, нашого Корабельного району, хочемо зайняти.

Чи знову будемо сторонніми спостерігачами, лише коментуючи на кухні та в Інтернеті те, що відбувається навколо нас, чи займемо місце господаря на своїй землі.

Усе, що потрібно зробити, — це вивчити Конституцію, закон про місцеве самоврядування і почати діяти. Є практичний приклад. Козаки спочатку вивчили ці закони, щоб діяти тільки в правовому полі. Об’єднали зусилля та організації у Раду отаманів Миколаївської області, інститут старійшин. Утворили територіальні громади в усіх районах міста Миколаєва. Це дає нам право на самоорганізацію, самозабезпечення, самозахист. 

Зараз формуються територіальні організації для самозахисту у правовому полі. Хто хоче захистити свій дім від екстремізму, розрухи, криміналу — приєднуйтесь до козацьких громад у своїх мікрорайонах по усьому Корабельному району.

Молоді хлопці і досвідчені чоловіки, приходьте до нас. Разом тренуємося, допомагаємо один одному, вирішуємо свої питання у колі побратимів. Наше звичаєве право та традиції не раз вберегли нашу землю — вбережемо її і зараз у цей важкий, неспокійний період для України».

Контактні телефони:

Отаман козацької громади Корабельного району (Сергій): 050-872-67-86;  063-726-31-63.

Координатор по територіальним громадам (Юрій): 066-219-06-38;  093-465-30-53.

pICYrnfxrRg

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button