Общество

Ще довго були під враженням гімназисти після відвідування маленьких сиріт

Кожна дитина у світі повинна мати сім’ю, любов та піклування батьків. Та іноді трапляється так, що маленькі, ні в чому не винні діти із самого народження стають непотрібними своїм батькам. Такі малюки потребуюсь особливої уваги та допомоги.

Всі учні Миколаївської гімназії №3 (Корабельний район) та їх родини об’єдналися навколо доброї справи у рамках благодійної міської акції «Подаруй частинку доброти», ініціатором проведення якої став міський клуб учнівського самоврядування «Лідер». Гімназисти виробляли своїми руками подарунки для літніх людей, збирали речі для дітей-сиріт… 

11 лютого 2014 року учні 9-Б класу гімназії відвідали обласний Миколаївський будинок дитини «Червоне сонечко». Вони привезли багато подарунків малятам: підгузки, присипки, одяг, іграшки та солодощі.

GOjC-FrDrjU 1eHpIag6DJ8

Маленькі мешканці дитячого будинку були дуже раді гостям, із задоволенням гралися і спілкувалися. Гімназисти були здивовані, як малюки раділи подарункам. Як же приємно дарувати радість іншим!

SmZPnmC8Rcc uvfzNl8rqpI

Після того, як учні попрощались з малечею, вони ще довго були під враженням.

WHhemRDBKIo

 

Дорогою додому ми задавалися питаннями: «Як же можна залишити свою дитину? Чому ці чудові, активні, веселі, непосидючі дітлахи стали непотрібні своїм батькам? Як можна бути такими безвідповідальними батьками, покинути своїх діток?»…

Ми, гімназисти, дякуємо всім нашим батькам, що підтримали нас у добрій справі. Особлива подяка Дмитру Анатолійовичу Новосьолову та Світлані Вікторівні Краснонос за організацію цієї зустрічі.

За матеріалами Дар’ї Пономаренко, учениці 9-Б класу
Миколаївської гімназії №3

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button