Общество

Новий формат дитячої бібліотеки у Корабельному районі (ВІДЕО)

Наприкінці січня 2014 р. з нагоди функціонування бібліотечної «Академії здорового способу життя» читачі бібліотеки для дітей №8, що у Корабельному районі, відзначили День здоров’я, краси та спорту.

IMG 1382

Впродовж Дня, що розпочався сеансом літературно-ігрової терапії «7 правил здорового способу життя», на відвідувачів чекали огляд літератури з виставки «Дитяче агентство реклами здоров’я» та майстер-класи у нових гуртках бібліотеки.

IMG 1458 IMG 1437

Нагадаємо, 5 грудня 2013 року бібліотека для дітей розпочала реалізацію проекту спільно з програмою «Бібліоміст». Завдяки проекту юні городяни Корабельного району отримали можливість безкоштовно впродовж 2014 року відвідувати 5 гурків за інтересами.

У гуртку «Салон краси» діти за допомогою справжніх майстрів навчаться дбати про тіло та волосся, отримають базові знання та практичні навички перукарського мистецтва, навчаться обирати свій стиль, опановувати основні способи створення зачісок.

IMG 1410 IMG 1399

У фізкультурно-оздоровчому гуртку «Казкова аеробіка» заняття проходять у ігровій формі. Найважливіший результат від ігор — це радість і емоційний підйом. Саме ці властивості сприяють всебічному, гармонійному фізичному і розумовому розвитку дітей.

IMG 1404

У гуртку «Бібліомайстерня» діти зможуть проявити себе у прикладному мистецтві. На цих заняттях (це різноманітні майстер-класи з виготовлення прикрас із тканини, бісеру, намистинок, вироби із глини, оберегів, ляльок, декупаж та ін.) головне – отримана дитиною радість від того, що вона створює власними руками.

IMG 1416

IMG 1400 IMG 1423

У гуртку «Реклама. Видавництво. Комп’ютерні технології» проходять заняття з навчання дітей навичкам комп’ютерної грамотності та основам роботи в мережі Інтернет.

IMG 1373

У гуртку «Сімейна амбулаторія» для дітей та батьків організовані тренінги з надання першої допомоги близьким і людям, що потрапили в біду, консультації з попередження хвороб із залученням медичних працівників району.

В рамках реалізації проекту відбуватимуться Дні здоров’я, акції, міні-тренінги, презентації буклетів, демонстрації відеороликів, уроки бібліотерапії, уроки фітнесу, конкурсно-пізнавальні програми, що проходитимуть як в бібліотеці, так і за її межами.

IMG 1430

Акцентуючи увагу на перевагах здорового способу життя за допомогою книг, періодичних видань та різних масових заходів, ми спробуємо допомогти дітям усвідомити, що немає нічого кращого за здоров’я. Здорова і духовно розвинена людина щаслива — вона добре себе почуває, отримує задоволення від своєї роботи, від життя, а також завжди прагне до самовдосконалення.

Завідувач бібліотекою для дітей №8
І.П. Скворцова

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button