Общество

«Пусть Вам повезёт в любви!» Випускників повернули у далекі часи юності

Вечір зустрічі випускників у школі №29 – це справжнє свято! Це можливість побачити тих, з ким навчався, зустріти тих, кому віддав частину душі і значну частину життя.

1

…Яскраве лютневе сонечко виблискувало на шкільному подвір’ї, коли почали приходити перші гості. Ні погодні умови, ані інші причини не стають на заваді шкільним зустрічам випускників.

SAM 6724

У школі їх гостинно зустрічала директор та педагогічний колектив. На зустріч з юністю прибуло шановне і поважне товариство: ювіляри 50-го, 45-го, 40-го та молодших ювілейних випусків.

IMG 0196

SAM 6726

Випускники піднімались у класні кімнати, святково прикрашені шкільними газетами, старими фотографіями, листівками, які були зібрані учнями школи в ході колективної творчої справи «Шкільна родина».

SAM 6720

SAM 6718

І ось шкільний дзвоник покликав усіх до актової зали на урочисту частину. Розпочався вечір виступом директора школи, яка, вітаючи присутніх, звернула увагу на міцні традиції школи, завдяки яким і сьогодні ми всі разом збираємось святкувати вечір зустрічі у стінах школи і для нас не стоїть питання можливості його не святкувати, чи святкувати у інших місцях.

SAM 6792 SAM 7010

Приємне враження на присутніх склали учасники художньої самодіяльності школи, які своїми виступами додали теплоти та повернули всіх випускників у далекі часи юності.

SAM 6873 SAM 6881

Першим і вже традиційним номером зустрічі випускників став «Вальс поколінь», де разом, на одній сцені, танцювали сьогоднішні учні школи і її випускники, першокласники і найстарший клас школи.

Учні школи старанно готували святкові номери для випускників – це й танці, й вірші, пісні, невеликі театральні постановки і, звісно ж, щирі й добрі побажання.

SAM 6832

Зачарували присутніх пісні про школу у виконанні Бикович С., Задорожньої С. (2 клас), Рожкован Є., Кордонюк А. (6 клас), Єлшиної А. (8 клас), Маркелової М. (9 клас),
Кравченко К. (10 клас).

Фільми про шкільне життя, презентації з фотографіями випускників — все це надавало вечору справжньої сімейної атмосфери, адже, школа – це і є одна велика сім’я.

SAM 6769

В теплій невимушеній атмосфері проходила зустріч. Незважаючи на холодну погоду, весь вечір у залі лунали спогади шкільних пригод, імена улюблених вчителів. Ювіляри говорили слова вдячності вчителям і наголосили, що в житті вони завжди були прикладом для наслідування.

Заключним акордом вечора стала пісня «Пусть Вам повезёт в любви!» у виконанні педагога-організатора Тетяни Віталіївни Рибакової, яка вмістила у собі всі найголовніші побажання вчителів своїм випускникам – щастя, здоров’я, успіху, а головне – кохання, яке, як незгасний вогник, прокладає нам шлях у житті!

SAM 7018 SAM 7014

Що можна ще додати: цей вечір ще раз об’єднав людей, які вже пов’язані і без того — їх поєднує таке звичне, таке близьке і рідне звання – однокласники.

Зі словами вдячності за організацію вечора
зустрічі поколінь випускниця 1999 року
Наташова Анна Вікторівна

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button