Общество

Міліція затримала сестер, що парилися з американцем у сауні та... обікрали його

Приїхавши до Миколаєва відсвяткувати новорічні свята з друзями, 41-річний мешканець іншої держави потрапив у тенета двох українських дівчат та залишився без свого майна. Оперативники знайшли дівчат в іншому місті України.

…Наприкінці грудня 2013 року іноземець приїхав до м. Миколаєва зустрічати з друзями Новий рік та залишився погостювати ще на кілька днів. В ресторані він познайомився з двома молодими дівчатами, і ті розповіли, що вони рідні сестри та приїхали до Миколаєва з іншого міста України. Спілкування трійця продовжили спочатку в орендованій чоловіком квартирі, а потім — у сауні.

Зі слів іноземця, в сауні на мобільний телефон однієї з дівчат хтось зателефонував, після чого вона повідомила, що їй терміново необхідно поїхати у справах, але вона швидко повернеться.

Як було згодом встановлено, викликавши таксі, молодиця поїхала прямо на квартиру до іноземного приятеля, адже вже мала при собі ключі від дверей. Усі цінні речі іноземця дівчина спакувала у його ж валізу, відвезла на автовокзал й, залишивши у камері схову, повернулась назад до відпочиваючих.

Вийшовши з сауни, сестри викликали таксі. Проїжджаючи повз одного з магазинів, вони зупинили автомобіль та попросили іноземця купити їм пляшку води. А коли той повернувся, дівчат вже не було.

Діставшись дому, чоловік виявив, що за час його відсутності в квартирі хтось побував. У нього зникли особисті речі — вищезгадана валіза, чотири одиниці дорогої техніки та кільце з діамантом.

Підозри чоловіка одразу впали на нових знайомих. Кілька діб він намагався самотужки відшукати дівчат, але марно. Тоді він і вирішив звернутися по допомогу до миколаївських правоохоронців.

Для встановлення місцезнаходження сестер співробітникам карного розшуку Центрального райвідділу міліції знадобилося кілька тижнів, і, як результат, в районне відділення міліції міста Миколаєва одна з сестер була доставлена з міста Херсона, а друга — з Одеси.

Слідчим відділенням Центрального РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка». Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Запобіжний захід обирається.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button