Общество

У Корабельному районі згадали про Єсеніна

24 cічня у відділенні соціально-побутової адаптації Корабельного району відбулася зустріч підопічних відділення з творчим колективом однодумців, які об’єдналися у літературний гурток «Творче слово».

Незважаючи на складні погодні умови, ожеледицю, на зустріч прийшли всі небайдужі, хто цікавиться життям та творчою спадщиною видатного російського поета-лірика Сергія Єсеніна.

1

Важкою та складною виявилася доля талановитої людини у буремні і неспокійні революційні роки. І так жваво уявляєш картини тогочасного життя, коли розповідає про це керівник літературного об’єднання Суслонова І.Г. З перших хвилин, коли почалася розповідь, неначе зазираєш у ті часи і проживаєш все почуте: дуже жива і динамічна картина постає перед очима. Дитинство, юність поета, його непростий життєвий шлях та творчі пошуки, визнання й забуття…

Доклали свої здібності та талант до вдалого виступу творчої групи учасники зібрання: Матрохіна Н., Суслонов В., Волосюк Г.Г. (музичний супровід), Артеменко Л. та Каламурза І. (співали пісні та читали вірші). Іванченко Л. прочитала вірш «Лист до матері», який не залишив нікого байдужим.

Всі присутні були в захопленні від виступу учасників та виявили бажання прийти ще, тому що ці зустрічі у теплому колі друзів залишають приємні враження та надають сили.

Відділення Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) щиро дякує організаторам заходу за цікавий за змістовний захід та бажає подальших успіхів в роботі.

Заст. директора міського 
територіального центру Громов Г.М.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button