Общество

У Корабельному районі знайдено обгорілий автомобіль

Вранці до чергової частини Ленінського райвідділу міліції
м. Миколаєва звернувся 43-річний чоловік та повідомив про угон його автомобіля «Славута», який він ввечері залишив біля свого будинку по пр. Миру.

За даним фактом слідчим відділенням Ленінського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Вже через декілька годин, в результаті розшукових заходів, транспортний засіб було знайдено в полі в районі об’їзної дороги в Корабельному районі м. Миколаєва.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Корабельного райвідділу міліції м. Миколаєва. Транспортний засіб було виявлено в обгорілому стані. В результаті попереднього огляду було встановлено, що автомобіль було частково розукомплектовано. Лише за номерним знаком кузова правоохоронцями було встановлено, що автомобіль знаходиться в розшуку.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка, співробітниками міліції вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння даного злочину.

Правоохоронці м. Миколаєва звертаються з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією за даним фактом, звертатись за адресою вул. 12-а Повздовжня, 42-А, Ленінський РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області, або повідомляти за телефоном 21-61-11 та «102».

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button