Общество

Зa oднy ніч у Микoлaєві пoвіcилиcя дівчина та бабуся

В Заводському та Корабельному районах м. Миколаєва з життя пішли 29-річна дівчина та 91-річна жінка.

Про смерть онуки до чергової частини Миколаївського міського управління міліції на телефонну спецлінію «102» повідомила її бабуся. Співробітникам слідчо-оперативної групи Заводського райвідділу міліції, що прибули на місце події, жінка повідомила, що напередодні ввечері дівчина прийшла додому в стані алкогольного сп’яніння та, повечерявши, пішла у свою кімнату. Близько 23.00 години жінка заглядала до неї, але нічого підозрілого вона не побачила та у її поведінці не відчула. Та тільки вранці, зайшовши у кімнату, побачила, що молода дівчина покінчила з життям шляхом повішання.

Аналогічна подія трапилась в одному з приватних будинків в Корабельному районі. Вранці виявлено тіло 91-річної пенсіонерки, яка також пішла з життя шляхом повішання. При цьому жінка залишила передсмертну записку.

Тіла загиблих направлені на проведення судово-медичних експертиз. За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство»),правоохоронцями проводяться перевірки.

Міліція Миколаєва звертається до громадян з проханням з метою запобігання трагічним наслідкам, що можуть трапитись з вашими родичами, близькими та знайомими, приділяти їм максимум уваги, особливо літнім людям. Не залишайте близьких наодинці з їхніми проблемами. Навіть декілька хвилин вашої уваги можуть допомогти у ситуації, коли людина втратила інтерес до життя та навіть врятувати її від загибелі.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button