Общество

Дошколята були в гостях у ЗОШ №29, яка з радістю прийме їх до шкільної родини

З новими силами в 2014 році почала свою роботу Миколаївська школа №29. І традиційно запросила до себе на знайомство з закладом вихованців дитячихсадочків разом з батьками, щоб не тільки розповісти, а й показати, яка ж вона – школа №29 з її традиціями, презентувати школу і її потенціал, познайомити майбутніх учнів і батьків з учителями, які набирають перші класи, і побувати на уроці, які проводяться кожну п’ятницю для майбутніх першокласників і допомагають їм краще підготуватись та адаптуватись до школи.

1

…14 січня українці відзначали свято Маланки, тож зустріч з малечею була стилізована під святкування Дня Маланки та Василя.

Вся школа з нетерпінням чекала приходу маленьких гостей. Старшокласники Ляшенко Ярослав і Видойник Вікторія (7 клас) разом з учнями 2 класу і педагогом-організатором Т.В. Рибаковою старанно готували цікаві номери для вихованців дитячого садка.

Під’їхав автобус, і з нього здивовані і зацікавлені вийшли ті, хто стоїть на порозі великих звершень — вибору місця, де одинадцять років будуть отримувати важливі знання.

3

На порозі наших гостей вже зустрічали Маланка та Василь, запрошуючи разом здійснити екскурсію в країну науки і пізнання. Привітались і повели дітей у школу, де їх чекали знайомі з дитинства казкові герої і вчителі, які вже зовсім скоро поведуть їх до знань…

Данішевська Наталя Анатоліївна та Бикович Наталя Миколаївна підготували для дітей цікаві уроки в ігровій формі з логічними завданнями, музичними фізкультхвилинками, які допомогли учням залишатись бадьорими і менше втомлюватись.

5 9

Багато нового дізнались майбутні учні про школу, пригадали всі свої улюблені казочки, розгадували загадки з чарівної скриньки, допомагали розпуститись квітці знань…

На уроці було так весело і цікаво, що діти не хотіли відпускати своїх вчителів, у мріях вже уявляючи себе першокласниками.

7

Та наша україночка вже запрошувала помандрувати до другої зупинки маршруту – спортивної зали, де для них влаштували веселі естафети. А перший клас з нашими маленькими гостями провів танцювальну зарядку, показавши, як багато вправ вони вже вивчили у школі.

11

Та на цьому подорож школою не закінчилась. Попереду нашу малечу чекало ще немало зупинок: знайомство з бібліотекою, актовою залою, буфетом.

В країні книжок бібліотекар і вчитель світової літератури Криницька Ольга Констянтинівна познайомила майбутніх першачків з найцікавішими книжками шкільної бібліотеки. Діти з увагою і цікавістю гортали сторінки, які колись відведуть їх у чарівні світи, сповнені таємниць і дивовижних відкриттів.

17

В актовій залі учні школи показали номери, які підготували спеціально до зустрічі вихованців дитячого садочка. Зачарували присутніх пісня у виконанні учениць 2 класу Мурзи Валерії та Бикович Софії «Я іду до школи!», вальс від Жадика Данила (учня 2 класу) і його чарівної партнерки та багато інших виступів. Цікавими були й віршики англійською мовою від учнів першого класу. А яке незрівнянне задоволення приніс гопак у виконанні учня 3 класу Гінди Дмитра — навіть не передати словами!

Завершили концерт для дитячого садочку учні школи №29 веселою піснею «А калина — не верба», якою від щирого серця побажали добра, щастя і гарного настрою усім присутнім.

На закінчення ми запросили наших гостей до останньої зупинки, улюбленого місця учнів школи, — буфету, де діти поласували смачним свіженьким печивом з чаєм. Майбутнім учням так сподобалось у школі, що вони не хотіли її покидати, і ще довго бавились і грали з казковими героями, Маланкою та Василем, які супроводжували їх усю подорож…

4

Весело і цікаво відсвяткувала Маланку ЗОШ №29, щиро радіючи своїм чарівним маленьким гостям.

Двері школи №29 завжди відкриті для учнів! Ми вболіваємо за успіхи кожного, як за власні, і намагаємось докладати максимум зусиль для їх примноження. Адже для нас чужих дітей не буває!
Ми — одна велика родина, яка з радістю прийме у своє коло усіх бажаючих! Чекаємо на Вас!

Практичний психолог ЗОШ № 29
Скорохід Олена Валентинівна

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button