Общество

І цього разу в залі школи мистецтв №2 був аншлаг! (відео)

Всі чекали на святкові новорічні дива та готувалися до новорічних зустрічей та Різдва Христового, щоб привітати один одного та побажати добра, здоров’я, любові.

Підопічних відділення соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування гостинно запросили на святковий передноворічний концерт до школи мистецтв №2.

1

Підопічні відділення соціально-побутової адаптації з задоволенням зібралися у святковій залі, щоб насолодитись чарівністю музики та подивитись на виступи учнів музичного закладу. І цього разу в залі школи мистецтв був аншлаг!

А ще підтримати своїх юних артистів прийшли батьки, дідусі, бабусі, знайомі та друзі. Святкову програму розпочав виступ хору молодших класів піснею «Ялинка». А далі — як у чарівній казці: танки змінювалися піснями, глядачі зачаровувалися грою на музичних інструментах та наспівували знайомі пісні разом з артистами.

Це було свято музики, де панувала піднесена творча атмосфера, і всі без виключення отримали велике задоволення та раділи від того, що в нашому районі є такий чудовий творчій заклад.

Хочеться подякувати керівництву школи мистецтв, викладачам, які докладають великих зусиль, щоб навчити дітей та прищепити їм любов до прекрасного, чарівного дійства під назвою Музика.

Нехай піднесений настрій та враження від концерту надовго залишаться у думках та почуттях всіх присутніх на святковому заході і принесуть добрі, радісні сподівання та здійснення бажань у Новому Році!

За матеріалами Корабельного терцентру

Напомним, мы писали:

«Кайф дарили жителям Корабельного музыканты филармонии»
«У соціальному центрі Корабельного з наснагою святкували День Св. Миколая»

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button