Общество

"Оточимо кільцем недобитого яйцем": активісти Євромайдану пікетували Межигір'я

Гарант до народу так і не з’явився

Декілька тисяч осіб взяло участь в акції автопробігу Євромайдану до резиденції Президента Віктора Януковича у Межигір’ї.

mijgirya

До резиденції Януковича близько 12 години вирушили дві автоколони — з Європейської площі і від станції метро «Героїв Дніпра». Також на Межигір’я вирушила колона велосипедистів.

mijgirya3

Через інформацію про можливість провокацій та нападів «тітушків» і силовиків, обидві автоколони супроводжували народні депутати від опозиції і загони самооборони Майдану.

mijgirya9

Увесь рух контролювали посилені блокпости ДАІ.

На під’їзді до села Нові Петрівці дорогу перекрили вантажівки з піском та автомобілі автоінспеції. Однак за словами коереспондента iPress.ua, авто були на нейтральних передачах, що дозволило євромайданівцям швидко звільнити дорогу для проїзду.

mijgirya8

Роль живого щита між активістами та резиденцією Президента виконували строковики Внутрішніх військ і «Беркут».

mijgirya10

Мітигувальники вигукували гасла «Вітя чао», «Міліція з народом», та «Оточимо кільцем недобитого яйцем».

До активістів згодом приєдналися лідери опозиційних сил Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок, які прибули у село Нові Петрівці з народного вече у Києві.

Після проведення мітингу, активісти заявили, що рухатимуться до місць проживання інших високопосадовців: Миколи Азарова, Володимира Рибак та очільника політичної сили «Український вибір» Віктора Медведчука.

Джерело: IPress.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button