Общество

"Пощастило побувати у казці". Батьки школярів дякують за яскраві хвилини чарівності

Новорічне свято — найулюбленішеі найчарівніше для дітей. Яких тільки чудес не зустрінеш на ньому!
Нам, батькам разом з дітьми (учнями школи №29), пощастило побувати у казці.

Казка починалася, як це і належить, із входу в нашу святково прикрашену школу. При вході відразу поринаєш в атмосферу свята. Кругом — гірлянди, кульки, новорічні вітання, малюнки дітей, лісова красуня-ялинка.

А продовжилася казка зовсім по-чарівному: таємничими пригодами і перетвореннями, піснями, хороводами, сценками та іграми. Нам подарували захоплюючу подорож у світ чудес і радості. Прекрасний музичний супровід, яскраві костюми, цікаві постановки танців зробили свято незабутнім для дітей і батьків.

SAM 5926 SAM 5915

А коли від ведучої пролунало запитання: «Хто наповнить кожен будинок найдобрішими чарами?», то дружною відповіддю дітей було: «Дід Мороз!» І ось він — статний, гарний — заходить разом із Снігуронькою в зал. Його поява була зустріта бурхливими оплесками дорослих ізахопленими вигуками дітей. Дід Мороз запропонував дітям ігри, танцював, загадувавзагадки і, звичайно ж, творив чудеса.

Хотілося б сказати величезне спасибі людям, які роблять свята в школі №29. Дитячі вистави проходять тут ватмосфері радості і душевного тепла. Це справжній феєрверк дитячої творчості. Кожна дитина може відчути себе справжнім артистом і повною мірою розкрити свої таланти.

SAM 6114

Завжди особливо цікаві — новорічні вистави — вони проходять у формі костюмованої казки, де
для кожної дитини знаходиться своя особлива роль. Також в сценарії гармонійно вплітаються танцювальні та музичні номери, виконані школярами. Очевидно, що з дітьми працює злагоджена команда творчо обдарованих педагогів.Ще раз спасибі їм за радість і за професійний підхід до розвитку індивідуальних артистичних здібностей наших дітей.

Батьківський комітет 2-го класу дякує за чудовий, цікавий, веселий та яскравий Новий рік всьому навчальному та організаторському складу школи №29 і особисто директору Ларисі Анатоліівні Грицюк за високу організацію і чітку роботу в проведенні свят, керівнику гуртка «Театральна околиця»
Гайченко Наталії Анатоліївні та її вихованцям, а ще — учням 10-го класу.

SAM 6007 SAM 6086

Спасибі за ті яскраві хвилини чарівності, неповторні миті радості наших дітей. Ми, дорослі, які очікують чергового дива, світлої казки, нового щастя, були зачаровані виставою і грою акторів-аматорів, нас підкорила їх щирість, з якою були виконані ролі.

Свято в школі завершилося, але в душі воно триває, адже попереду ще стільки днів свята! Спасибі всім, хто брав у цьому участь! З Новим Роком, друзі!

Від батьківського комітету 2 класу
Миколаївської ЗОШ №29

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button