Общество

Кримінальна міліція у справах дітей завітала у школу №48

В рамках розпочатого «Тижня права» співробітники кримінальної міліції у справах дітей проводять зустрічі з педагогічними колективами та учнями шкіл районів.

Начальник СКМСД Корабельного райвідділу міліції Мордасов Сергій Олексійович зустрівся з учнями
7 — 9-х класів загальноосвітньої школи №48.

«Нажаль, сьогодні мають місце факти скоєння неповнолітніми злочинів різного ступеню тяжкості відносно один одного як адміністративної, так і кримінальної направленості», — зазначив в бесіді з дітьми Сергій Олексійович.

Особливий акцент правоохоронець зробив на такому виді злочину, як крадіжка. Адже досить часто, не усвідомлюючи того, що вчиняють правопорушення та не замислюючись про наслідки, однолітки крадуть один у одного мобільні телефони, планшети, гроші та інші речі.

«Наша задача сьогодні — розповідати вам про наслідки та відповідальність, яку тягнуть за собою такі дії. Ви повинні пам’ятати, що ваші батьки та вчителі відповідають за вас, та одним необачним вчинком ви можете завдати їм чимало неприємностей, а самі назавжди втратити повагу та авторитет серед однокласників», — підкреслив правоохоронець.

С.О. Мордасов також поспілкувався з педколективом закладу та висловив сподівання подальшого проведення таких зустрічей тільки з метою профілактики, адже вона є найкращим способом попередження злочинів.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Нагадаємо, ми писали: 

«Правоохоронці Корабельного попереджали злочини серед гімназистів»;
«Дело ученика, «заминировавшего» школу №48, рассматривают в суде»

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button