Общество

На об'їзній дорозі в Корабельному зробили відстійник для вантажівок

«Ситуація на дорогах Корабельного району під контролем», — повідомляє Корабельна адміністрація.

З метою впорядкування руху вантажного автотранспорту на території Корабельного району на земельній ділянці по
вул. Остапа Вишні організовано місце стоянки транспортних засобів, які везуть сільськогосподарську продукцію у напрямку морського терміналу «Ніка-Тера» (ТОВ «МСП Ніка-Тера»).

Місце відстою було визначено за погодженням керівництва міста, адміністрації Корабельного району та підприємства «МСП Ніка-Тера».

На ділянці, яка розташована по об’їзній дорозі, на території колишнього авторинку (навпроти філії ПАТ «Миколаївобленерго»), може розміститися до 150 вантажних автомобілів.

Місце відстою транспортних засобів буде охоронятися. На цій ділянці будуть забезпечені дотримання правил благоустрою та необхідні умови для водіїв вантажного автотранспорту.

Минулими вихідними представники адміністрації Корабельного району та ТОВ «МСП Ніка-Тера» вже вжили заходів по регулюванню руху і організації відстою великовантажного транспорту на ділянці по вул. О. Вишні.

Злагодженими діями керівництва морського терміналу та Корабельного району в період зернозбиральної компанії 2013-2014 року вдасться не допустити транспортні затори на вулицях Корабельного району, забезпечити безпеку дорожнього руху, створити відповідні санітарно-экологичні умови.

Нагадуємо, ми писали:
«Проспект Корабелов превратили в проспект грузовиков«;
«В партії «УДАР» звинувачують «Ніка-Теру» в знищенні доріг у Корабельному«

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button