Общество

У Будинку культури Жовтневого району 20 дітей нагородили планшетами

2013-11-22 11 43 14

22 листопада 2013 року в будинку культури Жовтневого району відбулося свято за підсумками проведення Року дитячої творчості.

На захід прибуло 280 учасників: талановиті та обдаровані діти, їхні батьки, керівники гуртків та директори загальноосвітніх навчальних закладів.

image

На районному святі були присутні почесні гості: голова Жовтневої районної державної адміністрації Ракова А.А., голова Жовтневої ради Тимощук М.І., заступник директора департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації Литвин С.М.

Захід розпочався у фойє районного будинку культури з виставки дитячих робіт з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, а також із калейдоскопу майстер-класів, які проводили керівники гуртків разом зі своїми вихованцями.

Свято було продовжено на сцені з урочистими нагородженнями та виступами кращих дитячих колективів району. 20 дітей – переможців всеукраїнських та міжнародних конкурсів, змагань отримали подарунки (планшети) від голови Жовтневої райдержадміністрації Ракової А.А., а їхні батьки – подяки.

20131122 114158

Грамотами департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації та грошовими преміями за підтримку та створення умов для творчого, інтелектуального, духовно, фізичного розвитку школярів були нагородженні 11 директорів загальноосвітніх навчальних закладів.

Також грамотами та грошовими преміями за високі досягнення вихованців були відзначені керівники гуртків.

Діти — учасники свята — отримали солодкі подарунки та квитки на виставу Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії.

Інформація відділу освіти, молоді та спорту РДА

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button