Общество

Податківці Корабельного зібрали з підприємців більше грошей, ніж у минулому році

Малий та середній бізнес Корабельного району м.Миколаєва за 10 місяців поточного року сплатив до місцевого бюджету майже 7,7 мільйонів гривень єдиного податку, що на 0,7 млн.грн. перевищує надходження січня-жовтня минулого року.

Із загальної суми надходжень СГ — юридичні особи сплатили 1,6 млн.грн., приватні підприємці – близько 6,1 млн.грн. Спостерігається тенденція до щомісячного збільшення надходжень єдиного податку.

Всього в районі застосовують спрощену систему понад 3,1 тисяча суб’єктів підприємництва, з яких фізичних осіб – підприємців близько 2,8 тисячі.

Особливості та переваги застосування спрощеної системи оподаткування суб’єктами господарювання, порядок обрання та переходу на спрощену систему, розглядаються під час зустрічей з представниками бізнесу. Саме такі заходи стимулюють діяльність малого та середнього бізнесу. Наше завдання — сервісне обслуговування суб’єктів бізнесу, запровадження електронної звітності і програмних продуктів, які мінімізують будь-яке людське втручання. Найголовніше – побудова конструктивного діалогу і знаходження балансу інтересів держави і бізнесу.

www.koradm.mk.ua  

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button