Общество

У Корабельному грабіжник напав з молотком на пенсіонерку

В Корабельному районі м. Миколаєва літня жінка у себе вдома стала жертвою нападу 30- річного чоловіка. Зловмисникові загрожує до 15 років позбавлення волі.

80-річна пенсіонерка проживала сама та здавала в оренду частину свого будинку. До неї додому прийшли чоловік та жінка, які повідомили, що мають намір винаймати житло. Старенька показала клієнтам кімнати та розповіла про умови оренди, але відвідувачам не підійшла ціна, яку господарка запросила за житло, й вони пішли.

Проте чоловікові не давала спокою думка, що у будинку старенької є чим поживитися, й він вирішив повернутися туди вночі.

Знявши віконне скло, зловмисник легко потрапив у середину та наніс господарці удар по голові молотком, який прихопив із собою. Жінка втратила свідомість, а зловмисник почав нишпорити по кімнатам.

Здобиччю чоловіка стали особисті речі пенсіонерки — мобільний телефон, золоті ланцюжки та гроші. Вранці пенсіонерка прийшла до тями та покликала на допомогу сусідів, які й викликали карету швидкої медичної допомоги та міліцію.

Того ж дня за скоєння даного злочину співробітники карного розшуку ММУ УМВС України в Миколаївській області та Корабельного райвідділу міліції встановили та затримали 30–річного миколаївця.

Наразі слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 187 КК України («Розбій»), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк 8 до 15 років.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button