Общество

У Жотневому будинку культури святкували День працівників сільського господарства

День працівників сільського господарства — свято, що традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

DSCN1612

З нагоди професійного свята делегації працівників агропромислового комплексу на чолі з керівниками сільгосппідприємств з усіх куточків Жовтневщини зібралися 14 листопада у залі Жовтневого районного будинку культури. Перед початком урочистостей учасники свята оглянули виставку, яку підготували освітні заклади району.

DSCN1607

DSCN1611

Щоб привітати людей праці, на свято прибули почесні гості: голова райдержадміністрації Альона Ракова та її заступники, голова районної ради Микола Тимощук, депутат обласної ради Віталій Тарабрін, голова ради сільгосптоваровиробників, депутат районної ради Сергій Тютюнник, голова райкому працівників АПК Валентина Шелепова.

DSCN1624

Звертаючись зі словами привітань, голова райдержадміністрації Альона Ракова сказала:

«Сьогодні ми щиро дякуємо всім працівникам полів та ферм, адже у нашій залі присутні ветерани праці, механізатори, тваринники, фермери, спеціалісти сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечували нам щедрий урожай.  День працівників сільського господарства без перебільшення всенародне свято, оскільки від повсякденної хліборобської праці залежить здоров’я нації, добробут нинішнього та майбутніх поколінь».

Вона подякувала шановним ветеранам сільського господарства за багаторічну працю, за їх досвід, який вони уміло передали молодим, та побажала всім присутнім нових здобутків, щедрої ниви, злагоди і добра.

DSCN1642

DSCN1646

А далі розпочалася найприємніша частина свята – вшанування і вручення грамот, подарунків, грошових заохочень кращим працівникам і ветеранам-аграріям. В різних номінаціях було нагороджено 143 чоловіка. Щирі, приємні слова подяки за постійну допомогу і турботу прозвучали на адресу аграріїв району від начальника відділу освіти, молоді та спорту РДА Людмили Палієнко і головного лікаря Жовтневої ЦРЛ Юрія Богатого.

DSCN1674

DSCN1749

DSCN1787

А художні колективи Будинків культури та сільських клубів своїми виступами створили сільським трударям гарний настрій.

Жовтнева райдержадміністрація
за матеріалами районної газети «Вісник Жовтневщини»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button