Общество

У Миколаєві закрили цех з контрафактним цементом

Працівниками УДСБЕЗ УМВС України в Миколаївській області на постійній основі здійснюються практичні заходи з виявлення та документування кримінальних правопорушень у сфері інтелектуальної власності.

PM491image001

При проведенні аналізу та врахування господарської спрямованості територіїоперативного обслуговування працівниками міліції встановлено факт незаконного використання знаку для товарів та послуг всесвітньо відомої торгівельної марки «DYCKERHOFF», яка є членом групи Buzzi Unicem, і разомформують конгломерат світового масштабу з виробництва цементу, бетонута інертних компонентів, таких як пісок та щебінь.

PM934image002

В подальшому працівниками управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС було встановлено, що громадянами міста Миколаєва організовано цеха з розфасовки цементу торгівельної марки «DYCKERHOFF». На території кількох районів міста Миколаєва в промислових зонах була налагоджена робота цехів з розфасовки цементу, який надходив до зловмисників з території сусідніх областей та мав низьку собівартість.

Враховуючи те, що цемент торгівельної марки «DYCKERHOFF» має великий авторитет на території всієї країни та користується попитом, зловмисники здійснювали розфасовку цементу дуже низької якості та собівартості в мішки з логотипом торгівельної марки «DYCKERHOFF», що давало змогу реалізовувати великі об’єми готової продукції та отримувати грошові кошти.

PM172image003

За даним фактом до ЄРДР працівниками УМВС України в Миколаївській області було внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

PM629image004

Після проведення санкціонованих обшуків в цехах на території міста Миколаєва працівниками УДСБЕЗ УМВС вилучено ємкості для зберігання цементу, обладнання, за допомогою якого здійснювалось перевезення та вивантаження цементу, мішки з логотипом торгівельної марк и«DYCKERHOFF» у кількості більше 1500 штук, більше 1400 мішків із цементомта нефасований цемент, вагою більше 220 тон. Загальна сума вилученого обладнання склала понад 300 тисяч гривень.

PM99image006

СЗГ УМВС України в Миколаївській області (за матеріалами УДСБЕЗ УМВС)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button