Общество

У Корабельному пройшов другий осінній суботник

Сьогодні, 9 листопада, у Корабельному районі відбувся другий осінній суботник, який проходив у рамках міської осінньої акції «Свято деревонасадження, санітарного очищення та благоустрою».

sub osen 2013 011

За підсумками суботнику активно попрацювали житлово-комунальні підприємства району (КП ДЄЗ «Корабел», КП ДЄЗ «Пілот», КП ДЄЗ «Океан», КЖЕП- 24, КП «Обрій -ДКП», СКП «Гуртожиток»); адміністрація Корабельного району; ТОВ «Миколаївзеленгосп»; ТОВ «Приват поліграфія», страхова компанія «Оранта», управління та служби Жовтневої райдержадміністрації; державні установи та організації району (Корабельний суд, управління Пенсійного Фонду України в Корабельному районі, районне відділення міського територіального центру, підрозділ міського БТІ, поштове відділення №50, ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», бібліотечні та спортивні заклади), — повідомляє koradm.mk.ua.

Під час проведення заходів для збору та вивозу опалого листя було залучено 11 одиниць авто техніки. Вивезено 560 куб. м опалого листя. У суботнику взяли участь 3 733 осіб.

sub osen 2013 012

Адміністрація Корабельного району звертається до керівників підприємств та організацій всіх форм власності, підприємців, жителів приватного сектору з проханням продовжити роботи з прибирання опалого листя на прилеглих територіях, але одночасно попереджає про недопущення фактів спалювання опалого листя на територіях району.

Відзначимо, що за номером телефону, який повідомлявся раніше (067-512-70-41) і за яким начебто можна зробити заявку на вивезення листя, приймають такі заявки лише від організацій — мешканець Корабельного району повідомив до редакції Korabelov.info, що йому за цим номером відмовили вивезти листя: 

«За цим номером телефону відповіли, що це помилка і вивіз листя організовується тільки для бюджетних організацій, а для населення ніхто цього не робить і робити не буде, тому що це дорого«, — пише нам Євген.

Нагадуємо, що при виявленні порушення норм, передбачених Правилами благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, винні особи у встановленому діючим законодавством порядку притягуються до відповідальності передбаченої Кодексом України „Про адміністративні правопорушення» за статтею 152.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button