Общество

ВІДЕО: Гостей з навчальних закладів району завжди чекає залюбки бібліотека

Дитяча бібліотека №8, що розташована у Корабельному районі Миколаєва, завжди залюбки зустрічає гостей.

Так, 22 жовтня у відділі сімейного читання бібліотекарі Глубоченко Наталія Олексіївна та Полковниченко Лілія Гергіївна гостинно привітали учнів 1-4 класів з інтернату №2, а вже через день — першокласників школи №1 ім.О.Ольжича.

Дітям цікаво було ознайомитись з книжковими виставками відділу сімейного читання: «Запрошує Змій-грамотій», «Проїдь усю Україну», «Щедра осінь» та іншими.

IMG 9508

Дуже сподобалась учням з інтернату №2 лялькова вистава «В гостях у Осені» (ролі виконували бібліотекарі Глубоченко Н.О., Ігнатьєва А.В., Стрезєва Н.О.). А ще бібліотекарі навчали діток робити із солоного тіста червону калину, і ті старанно виробляли своїми рученятами справжні шедеври.

IMG 9482 IMG 9501

IMG 9477 IMG 9479

IMG 9499 IMG 9504

А от зустріч з учнями 1-В класу МЗОШ №1 (класний керівник — Шарабріна Олена Олександрівна) розпочалася цікавою та пізнавальною розповіддю про всім відоме казкове оповідання Джанні Родарі «Пригоди Цибуліно».

IMG 9576

І неспроста — адже 23 жовтня видатному італійському письменнику Джанні Родарі виповнилось би 93 роки від дня народження. Твори його читають діти багатьох країн світу, і діти Корабельного району не є виключенням.

Бібліо-інтерв’ю до книги «Пригоди Цибуліно» діти сприйняли, як веселу і пізнавальну бесіду. Майже всі відповіді першокласників були правильні. Одразу видно, що діти знайомі із твором відомого письменника. Більше за все вони згадували синьйора Помідора, принца Лимона, Вишеньку.

IMG 9548

Зустріч у бібліотеці продовжилася екскурсією по відділу сімейного читання та віртуальною мандрівкою у залі масових заходів. На екрані діти побачили відео-ролики з улюбленими книжками, познайомились із творчими та талановитими читачами з Корабельного району, із заходами, що проходять для таких же дітлахів як і вони, із гуртками для дітей 1-4 класів «Бджілки», «Комп’ютошки» та ще багато чого цікавого…

За матеріалами Лілії Полковниченко, провідного бібліотекаря 
відділу сімейного читання бібліотеки для дітей №8

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button