Общество

У Балабанівському лісі знайдено 40 артилерійських снарядів

21 жовтня о 15:00 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що під час проведення пошукових робіт на місцях бойових дій Другої Світової війни археологічним товариством «Північне Причорномор’я» у Балабанівському лісовому урочищі Жовтневого району було знайдено 40 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Прибувши на місце, рятувальники класифікували предмети, як артилерійські снаряди калібром 20 мм часів Великої Вітчизняної війни. Охорона місця знаходження вибухонебезпечних предметів організована співробітниками міліції.

Найближчим часом знайдені відголоски війни будуть знешкоджені співробітниками групи піротехнічних та спеціальних водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області застерігає! Якщо Ви знайшли вибухонебезпечні предмети, то в жодному разі не чіпайте їх, не переносьте та не підпускайте до них сторонніх осіб. Негайно звертайтеся за допомогою до служби порятунку за телефоном «101».

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button