Общество

Більше 1,5 кг канабісу і 44 кущі коноплі вилучили міліціонери у Корабельному

За зберігання наркотиків та вирощування коноплі співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області затримали двох мешканців району. За обома фактами слідчим відділенням розпочаті кримінальні провадження.

Під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння 22-річного місцевого мешканця співробітники БНОН Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області виявили більше 1,5 кг канабісу, який він зберігав у себе на подвір’ї, а також саморобний прилад для вживання наркотичних засобів та ангідрид оцтової кислоти.

А на подвір’ї будинку, господарем якого виявився 25-річний місцевий мешканець, під час проведення санкціонованого обшуку працівники міліції виявили та вилучили 44 куща коноплі.

Усе вилучене було направлено для проведення експертизи до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Миколаївській області.

Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочаті кримінальні провадження за ст. 309 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту»), та за ст. 310 КК України («Посів або вирощування снотворного маку чи конопель»).

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button