Общество

У Корабельному оголошено кампанію проти підприємців "беру-дарю" (відео)

7 жовтня на ринку «Корал» у Корабельному районі відбулася вулична прес-конференція, де миколаївськими громадськими діячами було оголошено про початок кампанії проти жорстокого поводження з тваринами так званими «коробочницями».

Захід відбувся під відкритим небом біля споруди, в якій одна з підприємців, специалізуючись на бізнесі «беру-дарю», Кашина Ольга Борисівна закриває тварин.

IMG 9163

IMG 9162

Основна проблема, яку освітили організатори заходу, полягає в тому, що є жінки, які за певну грошову суму обіцяють віддати тварин в хороші руки, а натомість, за словами зоозахисників, викидають деяких тварин (що мають нетоварний вигляд) на вулицю, свідомо їх вбивають або закривають у холодних сараях без їжі.

«В нас є фото і відео фактів злочину, всі докази, купа свідків…», — каже Юлія Гречка, представниця громадської організації «Молодь Демократичного Альянсу».

Сама ж Кашина так розповіла про свою діяльність:

 https://www.youtube.com/watch?v=oMNufNlUDQE

«Правоохоронні органи не вбачають злочину в діях громадянок Поліводи і Кашиної, які промишлять на ринку «Корал». Ми не зупинимося, поки не досягнемо мети — припинити злочинні дії цих «коробочниць» і покарати їх по закон», — говорить голова зоозахисної громадської організації «Фенікс» Тетяна Катиба.

IMG 9183 IMG 9186

Після прес-конференції організатори заходу продемонстрували журналістам сарай, в якому Кашина закриває неприлаштованих тварин. Там було близько 30-ти кошенят з цуценятами.

IMG 9176

IMG 9203

IMG 9192 IMG 9193

IMG 9204

IMG 9202 IMG 9219

IMG 9199

IMG 9208

Викликали і міліцію — було складено протокол огляду місця події.

IMG 9187

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button