Общество

Для малечі з дитсадка провели майстер-клас у дитячій бібліотеці (Відео)

Природа-чарівниця кожного року в кінці вересня та на початку жовтня дарує нам свої бонуси. Вона чарує всіх теплом, і в народі цей час називають «бабине літо». Нажаль, в цьому році «бабине літо» десь заблукало.

Але по-літньому тепло стало в бібліотеці для дітей №8, у відділі сімейного читання, куди завітала на екскурсію малеча із дитячого саду №103.

У відділі працює гурток «Бджілка», де займаються читачі, яким подобається виробляти гарні речі своїми руками. До «бджілок» приєднались і малюки із дитсадочку.

IMG 8725 IMG 8724

IMG 8739

«Бжділкам» — так називалась книжкова виставка, на якій були представлені книги та журнали про те, як можна самим створити щось гарне та цікаве. А ще для діточок бібліотекарі провели майстер-клас

Жовті соняшники, як залишок літа, запалали у руках малечі — діти старанно виробляли квіти з солоного тіста та насіння.

IMG 8729 IMG 8730

Працюючи в ногу із часом, бібліотекарі Глубоченко Наталія Олексіївна і Полковниченко Лілія Георгіївна практикують нові форми роботи у відділі сімейного читання. Маленьким гостям випала змога побачити дім, в якому живуть найцікавіші створіння людства – книги, зовсім по-іншому.

Враховуючи вік малечі (4-5 років), бібліотекарі доступно розповідали, що бібліотека, в яку діти потрапили вперше у своєму житті, – це привітна вітальня, в якій до книг можна не лише доторкнутися ручками, а можна й побачити книги на екрані.

IMG 8713  IMG 8719

Віртуальна екскурсія по бібліотеці для малюків видалась цікавою та зрозумілою, як і традиційна. І книги, і книжкові виставки, і цікаві відео діти побачили на екрані у залі масових заходів.

IMG 8712

А потім – фото на пам’ять! Можливо, саме ці діти стануть героями нового ролика про відділ сімейного читання. А інші малюки побачать на екрані знайомі обличчя, прийшовши на екскурсію до бібліотеки для дітей №8, де від тепла дитячих рученят стане по-літньому весело і жарко, а холодна осінь подарує «бабине літо».

Лілія Полковниченко

Нагадаємо, ми писали: 

«Козацькі розваги в дитсадках Корабельного»;
«Подорож на веселому потязі «Букашка» діточок із садочка №103 (Відео)»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button