Общество

"Поганих вчителів не існує" - школярі з Корабельного вітають педагогів зі святом (відео)

Осіннє листя падає поволі,
Вкриває землю дорогим шатром.
Це золото, дароване в знак долі,
Змальоване і пензлем, і пером.
Цей світлий день належить вам по праву,
Він сотнями осяяний зірок.
Плекаєте Ви України славу
І нескінченний, мабуть, Ваш урок……

Завдяки кому ми навчилися читати? Хто навчав нас з початкових класів грамотно писати? Хто вказує на наші помилки, і як ми іноді ображаємося за це?

Так, це вчителі. Саме їм належать зауваження (на наш погляд, цілком безглузді) щодо шкільної форми, поведінки на уроках… Але поганих вчителів не існує. Всі вони намагаються навчити нас добру, розуму, закласти в нас оте зернятко людяності, взаєморозуміння, допомоги, щоб в майбутньому воно проросло і зробило з нас справжніх людей з великої літери.

Все чисте й мудре – від учителя. Педагоги формують у нашій свідомості поняття про життя, допомагають розрізняти де добро, а де зло…..

Красива осінь вишиває клени, а перші дні жовтня дарують нам тепле і радісне свято – День учителя!

Ось і у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів №14 ім. Героя Радянського Союзу Г.О.Пшеніцина 4 жовтня було справжнім святом. Адже саме в цей день хотілося так багато сказати учителям.

У нашій школі працюють люди, слова яких мають прихований, філософський зміст.
Це інтелігентні, освічені, виховані особистості, які вказують на помилки лише для того, щоб у подальшому житті ми не допускалися їх.

Учителям притаманна така риса, як проникливість. Вони бачать, і коли учень не готовий до уроку, і якщо щось турбує підлітка. Вчитель знаходить дороги до найпотаємніших куточків дитячого серця. Вислухає, дасть гарну пораду, заспокоїть теплим словом і подарує щиру усмішку, що лине із глибини душі.

Вони у нас особливі, такі справжні і люблячі. Кожного дня вони віддають нам свої серця: добрі, терпеливі, справедливі.

…З самого ранку школа ніби посміхалася: учні 11-го класу (кл. керівник — Ковальчук Ірина Михайлівна) дуже постаралися. Самі прикрасили хол. Кожного вчителя, який переступив поріг школи, вітали музикою, оплесками, теплими словами і листівками, які одинадцятикласники зробили власноруч.

Протягом дня у школі панувала святкова і така родинна атмосфера. Закінчився день чудовим концертом, у якому приймали участь учні з 3 по 11 клас.
Головними гостями свята були «Матрёна» і «Цвяточек», які теж прийшли привітати вчителів.

mn93WvybIxE

Тож ще раз вітаємо всіх Вас, наші вчителі!Бажаємо, щоб Вам поталанило в усіх справах і щоб здійснились найзаповітніші мрії. Хай ваші очі ніколи не затьмарюються сумом, а ваше серце зігріває щира повага і любов оточуючих.

Кожен з нас закінчить школу, піде у інше, доросле життя. Та головне, щоб ми, учні, не забували своїх наставників, цінували їхню працю. Отож, нехай робота приносить Вам тільки радісні емоції. Здоров’я, успіху та натхнення Вам. Сердечно вдячні за Ваш нелегкий труд!

Зі святом Вас, дорогі вчителі!!!

https://www.youtube.com/watch?v=5giIrgyaAI8

Учнівський колектив 8-Б класу школи №14

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button