Общество

У Корабельному відзначили 69-у річницю визволення України

28 жовтня 2013 року, у день 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, біля пам’ятника «Воїну-визволителю» зібралися керівники адміністрацій Корабельного та Жовтневого районів, ветерани війни, представники підприємств і районних установ, навчальних закладів, громадських організацій, мешканці району на вшанування пам’яті тих, хто захистив майбутні покоління ціною найдорожчого — ціною власного життя.

Перший заступник голови адміністрації Корабельного району Ігор Копійка зазначив, що громада Корабельного району шанує пам’ять загиблих, віддаючи належне живим учасникам війни, які своїм ратним подвигом, самовідданою працею забезпечили велику перемогу, та закликав усіх бути пильними та обережними.

osv ukr 2013 1

Голова Жовтневої райдержадміністрації Олена Ракова наголосила, що нащадки завжди пам’ятатимуть ціну, яку заплатили наші батьки і діди за надану можливість наступним поколінням жити у мирі та злагоді.

Особливо зворушливими прозвучали слова заклику до учасників урочистостей бути гідними ратного і трудового подвигу батьків, патріотизму та вірності Батьківщині, що промовив голова ради ветеранів війни та праці Віктор Олександрович Білий.

osv ukr 2013 3

osv ukr 2013 4

Нагадуючи всім, що людська пам’ять береже в собі подвиг людей, які зазнали жахливих мук, але вистояли, перемогли, учасники мітингу вшанували загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя пам’ятника «Воїну-визволителю».

www.koradm.mk.ua 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button