Общество

Вихованець економічного ліцею №1 - поважна особа Генпрокуратури України

Ліцеїсти Корабельного району –
еліта українського суспільства

Миколаївський економічний ліцей №1 – навчальний заклад, який вже 21 рік поспіль запалює на небосхилі успіху яскраві зірки. Висококваліфіковані педагоги виховують еліту суспільства, адже ліцеїст – це насамперед розвинена конкурентоспроможна особистість із власними цілями й амбіціями.

Без сумніву, блискучим прикладом для наслідування можна назвати перших учнів ліцею, які вже досягли певних результатів. Серед них — Денис Миколайович Андрєєв, випускник 1994-1995 н.р. у минулому, а сьогодні –
поважна особа Генеральної прокуратури України.

Тоді, у далекому 1993 році, учень ЗОШ №47 Денис вирішив перевірити свої здібності та приєднатися до дружньої ліцейної родини. Варто відмітити, що все хлопцю було під силу. Класний керівник майбутнього прокурора Ольга Ростиславівна Хлистова з щирою посмішкою згадує:

«Денис вступив до нас у 10-й клас. Одразу ж зарекомендував себе в якості відповідальної та наполегливої людини. Він був учасником більшості позакласних заходів, ініціатором шкільних традицій, які актуальні й дотепер. Він умів повести за собою натовп, ще й у навчанні не відставав…».

Справді, золота медаль – то є наслідок плідної праці, рішучий старт у доросле життя. Крок за кроком і вже в 1999 році Денис Миколайович закінчує Університет внутрішніх справ, починає працювати в органах прокуратори на посадах слідчого, старшого слідчого та прокурора відділу. Згодом він стає заступником прокурора Заводського району м. Миколаєва й Очаківським міжрайонним прокурором.

Але не живе по-справжньому той, хто не відчуває безодню власних можливостей. Як результат, закінчення в 2010 році Національної академії прокуратури України в Києві та роком пізніше – призначення заступником прокурора Миколаївської області, старшим радником юстиції. На щастя, кілька місяців тому доля підготувала ще один радісний сюрприз для Дениса Миколайовича: тепер він обіймає посаду прокурора відділу Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Генеральної прокуратури України.

3a0140abea556ba66280471eccd2ef74.i600x399x474

Престижна робота, турботлива дружина та три донечки-красуні – все, що потрібно для подальшого процвітання, чи не так? Чесно кажучи, приємно відчувати, що буквально через рік я, так само як і Денис Миколайович у 1995, буду випускатися з ліцею, і хтозна, можливо, досягну таких же висот у майбутньому.

Ольга Лисенко, учениця 11-А класу
Миколаївського економічного ліцею №1

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button