Общество

Затримали чоловіка, що скоїв жорстоке вбивство 36-річної жінки

Сьогодні, 20 вересня, був затриманий Ігор Гупал, що підозрюється у вбивстві 36-річної мешканки Миколаєва.

Нагадаємо: в одній з квартир у Центральному районі м. Миколаєва жорстоко була вбита молода жінка.
Лише доба знадобилася миколаївським правоохоронцям, щоб затримати нелюда, який переховувався від правосуддя у м.Херсоні. За скоєння вбивства чоловік понесе заслужене покарання.

Раніше повідомлялося про виявлення у квартирі по вул. Потьомкінській трупу 36-ріної жінки з ознаками насильницької смерті. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Центрального РВ ММУ УМВС, керівництво УМВС, ММУ УМВС, Центрального РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області та експерти НДЕКЦ при УМВС України в Миколаївській області. Експерт, оглянувши тіло померлої, виявив 16 колото-різаних поранень в області тулуба, обличчя та шиї. Під час огляду міста події правоохоронцями було виявлено та вилучено знаряддя вбивства – кухонний ніж.

Слідчим відділенням Центрального РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство»). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Як з’ясувалося, потерпіла працювала ріелтором та здавала в оренду житло. Того дня на своєму автомобілі «Chevrolet Aveo» вона поїхала, щоб забрати гроші за оренду квартири, розташованої по вул. Потьомкінській, але назад так і не повернулася. Довгою відсутністю доньки занепокоїлась мати та сама також поїхала до цієї квартири, щоб перевірити чи все гаразд. Увійшовши, вона побачила на підлозі скривавлене тіло дочки. Автомобіль, на якому приїхала потерпіла зник.

На розкриття резонансного злочину були зорієнтовані усі сили миколаївської міліції, задіяні найдосвідченіші оперативники, призначено проведення ряду експертиз. Співробітниками міліції відпрацьовувались різні версії скоєння злочину, однією з яких була – злочин скоєно особою, якій потерпіла здавала в оренду житло.

Вже через декілька годин проведеними заходами співробітники Державтоінспекції м. Миколаєва встановили місцезнаходження автомобіля потерпілої. Зловмисник кинув його біля узбіччя по вул. М.Морській, після чого зник.

А наступного дня в результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку УМВС, ММУ УМВС, та Центрального РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області вбивцю було затримано у м. Херсоні, де він і мешкав.

Встановлено, що потерпіла та затриманий були знайомі. Останній, приїхавши до м. Миколаєва працювати, орендував у неї житло. Того дня між ними виникла сварка, останнім аргументом в якій став кухонний ніж, яким вбивця, знаходячись у стані алкогольного й наркотичного сп’яніння, безжально наніс жінці смертельні поранення.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button