Общество

"Вчителі, які беруть гроші в руки - правопорушники" - вважає міністр Д.Табачник

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник розповів, що по кожному випадку примусового збору коштів у школах буде вестися відповідне розслідування. Про це він сказав під час брифінгу, — передає кореспондент УНН.

Міністр вважає, що у школах можуть бути створені благодійні фонди для збору коштів, але це повинно бути тільки за згодою педагогічної і батьківської ради.

“Там, де гроші беруть вчителі або директори шкіл в руки — абсолютне правопорушення”, — зауважив Д.Табачник.

Він зазначив, що по кожному випадку примусового збору коштів він доручить провести відповідне розслідування і притягти винних або до дисциплінарної відповідальності, або передати цю справу до правоохоронних органів.

“Силою ніхто не може примушувати давати гроші у школи”, — сказав Д.Табачник.

Нагадаємо, Korabelov.info писали:
«По 500 гривен на ремонт класса собирают в школе №54 — жалуются родители«;
«Родители первоклашек в шоке: Где деньги брать?!«

Але повернемося до Дмитра Табачника. У п’ятницю, 20 вересня, міністр освіти і науки, молоді та спорту України приїде до Миколаєва. — повідомляє novosti-n.mk.ua.

Дмитро Табачник у Миколаєві візьме участь в урочистій церемонії нагородження переможців Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Зірниця», урочисте відкриття фіналу якої відбулося 16 вересня в селищі Рибаківка Березанського району Миколаївської області. На фінальну гру приїхали близько 300 переможців обласних першостей з усіх областей України. На жаль, школярі з Корабельного району Миколаєва не присутні на фіналі, але ближче за всіх до цього були учні
школи №44, які, посівши у міських змаганнях почесне 3 місце, єдині з нашого району приймали участь в обласних змаганнях, де посіли 6 місце.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button