Общество

Гімназисти-підприємці. Участь у міжнародному проекті

Миколаївській гімназії №3 (Корабельний район) запропоновано взяти участь у міжнародному проекті
«Шкільна Академія Підприємництва»
, що розпочався в рамках освітньої співпраці Польщі і України (в 2013 році до проекту залучені 24 області в Україні, в тому числі і Миколаївська).

У вересні в гімназії №3 був створений Шкільний Клуб Підприємництва «Успіх». Це форма співпраці вчителів і учнів, яка охоплює різноманітні сфери і спрямована на поглиблення знань про Європу, європейську інтеграцію країн, історію, географію, культуру, мистецтво, науку.

Стати членом клубу – це мати можливість вчитися активності, успішності, толерантності, шани і зацікавленості до інших народів. Отримана інформація, набуті знання та досвід допоможуть гімназистам не лише у навчанні, але й при виборі майбутньої професії.

IMG 7254

Усіх ініціативних та підприємливих, творчих, здатних працювати у команді запросили стати членами Шкільного Клубу Підприємництва. Керівникі проекту — Печаткіна О.В. (вчитель економіки) і 
Склярук О. В. (психолог гімназії).

20 вересня відбулося безпосереднє знайомство всіх зацікавлених з підприємництвом. Як це? Що це? А руками торкнутися? Все можливо в цьому клубі. Заняття було присвячене підприємству, підприємництву, основним законам, за яким діє будь-який виробник.

Учасники гри створили своє підприємство з виробництва піци і втілювали в ньому основні принципи діяльності: раціональність, ефективність, рентабельність, прибутковість. Всім сподобалося…

2

Крім конкурсів на найкращі емблему та рекламний слоган клубу, серед гімназистів оголошені і літературні конкурси:

— конкурс економічних есе на тему: «Моя ідея для досягнення успіху» або «Мої батьки — мій перший партнер і радник».
— конкурс для знавців економічної теорії «Економічна казка». Умова дуже проста: треба переписати відому казку економічною мовою, тобто використовуючи тільки економічні терміни.

Кращі роботи будуть опубліковані на сторінках сайту клубу «Успіх».

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button