Общество

Корабельному допомагають емігранти. А депутаты ПР відкрили дитячий майданчик

11 вересня до Дня народження міста Миколаєва адміністрація Корабельного району та мерія м.Миколаєва презентували реконструйований дитячо-спортивний майданчик, який розташовано у жилому мікрорайоні Кульбакино по вулиці Радужная, 34.

Ініціатива відтворення майданчику для дітей молодшого віку належить Риковій-Крас Альоні Олександрівні (на сьогодні — мешканці Бельгії), яка і досі з любов’ю і трепетом відноситься до своєї малої Батьківщини – мікрорайону Кульбакине Корабельного району міста Миколаєва. В пам’ять про своє дитинство, де ще дівчинкою грала на дитячому майданчику біля будинку по вулиці Райдужна,34, вона й вирішила подарувати малечі такий подарунок.

У серпні цього року Альона Олександрівна звернулася з цією ідеєю до керівництва адміністрації Корабельного району та знайшла порозуміння, підтримку та допомогу в організації робіт.

P1090946

Зі свого боку, адміністрація району запропонувала Риковій Альоні надійного підрядника для влаштування майданчика. Завезла пісок, відсів, щебінь та весь час займалася виконанням робіт.
КП ДЕЗ «Пілот» та СКП «Гуртожиток» виконали роботи з благоустрою території в районі.

Адміністрація Корабельного району висловлює подяку мамі нашого інвестора — Калюжній Олені Павлівні за небайдужість доньки, а також сину Альони Олександрівни — Сергію, який у відсутність мами продовжив втілення даної ідеї у життя.

P1100006

Дитячо-спортивний ігровий майданчик у супроводі дітей урочисто відкрили депутати міськради від ПР: секретар Миколаївської міської ради Володимир Коренюгін, голова адміністрації Корабельного району Володимир Устенко та перший заступник голови адміністрації району Ігор Копійка.

Маленькі миколаївці отримала чудовий об’єкт для відпочинку та футбольний майданчик для малечі
3 – 10 років.

Для дітей влаштували конкурсно-ігрову програму за участю клоунів та казкових персонажів. Малеча раділа подарункам та призам. У цей день не забули і про солодощі. З великим задоволенням всі смакували морожене.

Дійсно, це варто дитячого захвату і задоволення дорослих.

За матеріалами www.koradm.mk.ua 

Нагадаємо, Korabelov.info писали: 
«Клоуны и депутаты на открытии спортплощадки в Корабельном (видео)»

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button