Общество

У Корабельному пожежа забрала життя 3-річної дитини

3 вересня о 19:09 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на другому поверсі житлового будинку по пр. Жовтневий, 330, — повідомляє Головне Управління ДСНС України у Миколаївській області. (скоріш за все, у повідомленні ДСНС допущена помилка, бо, виходячи з численних свідчень, пожежа почалася близько о 17:00 — ред.)

Дзвонили схвильовані сусіди, які відчули запах диму та стверджували, що у квартирі можливо знаходиться малолітня дитина.

На ліквідацію пожежі було терміново направлено два відділення 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
 

DSC 3062

Пожежні увійшли до палаючої, задимленої квартири. У ході розвідки в одній із кімнат рятувальники знайшли непритомного 3-річного хлопчика. Дитину відразу винесли на свіже повітря та надали першу медичну допомогу. За життя малюка боролися рятувальники й медики, але, на жаль, врятувати дитину не вдалося. Хлопчик помер у Жовтневій центральній районній лікарні.

DSC 3070

Причина пожежі наразі встановлюється.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області звертається з проханням! Шановні батьки! У жодному разі не залишайте своїх дітей самих вдома. Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки у побуті. Це варто зусиль! Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

Автор: ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте також: «Коли сестра загиблого хлопчика повернулася зі школи, квартира вже палала. Відео ТСН»

Нагадуємо, ми писали про гуртожиток по пр. Жовтневому, 330 : «Забытый мир в Корабельном: пожар, наркоманы, самогон…«

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button