Общество

Корабельна адміністрація використовує виборчі урни замість "мусорок"

Пером геніального поета Пастернака були накреслені відповідні до наших днів рядки: «Все тонет в фарисействе!» Щодня представники правлячої орди переконують громадян України, що ці рядки написані саме про них — про партію, що фарисействує.

Фарисейство – синонім лицемірства, лукавства, торжества нестримної гордині. Всього того, що в українському політикумі завжди водилося удосталь, але останніми роками переважає часто-густо.

Я вже робив працівникам Корабельної адміністрації зауваження з приводу використання виборчих урн, але у дні святкування Дня Державного прапора України та її незалежності подібну неповагу до державної символіки можна сміливо назвати плювком всьому українському народові у душу.

Йдеться про виборчі урни, які в Корабельній адміністрації вирішили використовувати «за призначенням», відкинувши слово «виборчі».  Восени минулого року я обурювався, коли в урни з Державним гербом України збирали листя. Цього року їх просто перетворили на мусорки.

Корабельна адміністрація використовує виборчі урни замість "мусорок"

У будь-якій державі світу посадовці адміністрації, на подвір’ї  якої стоять урни із сміттям з Гербом цієї держави, більше ніколи і на гарматний постріл не були б підпущені до державної роботи. Це лише у нас ніхто не привертає до цього уваги. 

Таке керівництво має бути виметене поганою мітлою з державних установ, і зобов’язано принести свої вибачення українському народові і нашій Державі!

Голова Корабельної організації  «Народного Руху України» Олександр Янцен

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button