Общество

Чемпіон України з Корабельного стартуватиме на Чемпіонаті Світу у Німеччині

24 — 31 серпня 2013р. майстер спорта Віталій Цуркан (мешканець Корабельного району Миколаєва) у складі збірної команди України буде змагатись і захищати честь нашої країни на Чемпіонаті Світу з веслування на байдарках і каное у Німеччині (м.Дуйсбург).

Цуркан Віталій Вікторович, 1984 р.н. – професійний спортсмен, має вищу освіту (МДУ ім. В.О.Сухомлинського). Майстер спорту України, з 2002 року постійно виборює звання Чемпіона України. Багаторазовий учасник та фіналіст Чемпіонатів Європи та Світу. З 2003 року і по теперішній час є дійсним членом Олімпійської збірної команди України з веслування на байдарках та каноє.

Віталій — вихованець, а тепер вже і тренер-викладач першої категорії яхт-клубу (ДЮСОК у Корабельному районі). Вже 9 років він тренує тут юних спортсменів.

«За 19 років занять спортом Віталій Цуркан проявив себе як цілеспрямований, наполегливий, працелюбний. Особистим прикладом захоплює інших спортсменів, вихованців та користується серед них великою повагаю. Володіє відмінною фізичною та психологічною підготовкою.

Віталій — спокійний, врівноважений спортсмен та перспективний, досвідчений, талановитий тренер» — так журналісту Korabelov.info охарактеризувало Віталія керівництво ДЮСОК.

Чемпіон України 2013р., Віталій Цуркан у рейтингу кращих веслувальників України посів 1 місце.

Сьогодні, 24 серпня, на пляжі «Чайка» у Корабельному районі на честь Дня незалежності України та з метою підтримки свого наставника, тренера-викладача Цуркана Віталія Вікторовича, у змаганнях із загально-фізичної підготовки продемонстрували свої спортивні якості його вихованці і послідовники – юні веслувальники Парусно-гребного комплексу ДЮСОК.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button